AUTO IDEAL

AUTO IDEAL

Львов,Долинського, 11
Тест-драйв
Trade-in

Информация об автосалоне AUTO IDEAL

Надаємо послуги із доставки автомобілів із Польщі, Литви, Чехії та Німеччини.  Автомобілі які Ви бачите на сайті попередньо оглядались нашим представником. Авто без жодних дефектів. Автомобілі які ми доставляємо проходять перевірку на СТО на наявність пошкоджень (участі в ДТП), робота двигуна та коробки передач. 

Автомобілі можуть бути як на європейській реєстрації так і можлива доставку під розмитнення згідно нового законодавства. 

Після того як Ви оберете автомобіль, який Вам сподобався ми доставимо  його протягом 3 (трьох) днів на Україну. Можлива доставка в будь яке місто по домовленості. Авто на європейській реєстрації ввозяться на Україну терміном на 1 рік. На Вас готується доручення та усі необхідні документи, для безпроблемного керування автомобілем на території України. Також можливо вписання Вас в реєстраційне посвідчення (техпаспорт). Ми гарантуємо Вам, що жодних проблем із технічним станом та експлуатацією авто на Україні у Вас не виникне. Також допоможемо підібрати будь яке авто згідно Ваших вподобань та бюджету.

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4




© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.