Идет загрузка...
  • АвтоБазар

Політика конфіденційності та умови користування веб-порталом AVTOBAZAR.UA

Дата останнього оновлення: 15 травня 2015 року.

Ласкаво просимо на веб-портал avtobazar.ua!

ТОВ «ДІМЕДІАГРУП», піклуючись про розвиток стосунків з клієнтами та користувачами нашого веб-порталу, розуміючи важливість забезпечення охорони Вашої інформації, з метою вирішення можливих суперечностей та непорозумінь, розробило дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-ПОРТАЛОМ AVTOBAZAR.UA. Будь-ласка, уважно прогляньте дану сторінку, оскільки інформація, що тут викладена є важливою для Вас, як для користувача веб-порталу та всіх його сервісів.

У разі відвідання порталу, Ви автоматично погоджуєтесь із правилами та вимогами ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ТА УМОВАМИ КОРИСТУВАННЯ ВЕБ-ПОРТАЛОМ AVTOBAZAR.UA (далі по тексту також ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ). У разі Вашої незгоди із даними правилами та ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, Ви маєте залишити цей веб-портал.

Користувач не має права розміщувати інформацію, оголошення, використовувати веб-портал, якщо він не згоден з ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, або, якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація чи оголошення.

При користуванні веб-порталом Ви повинні дотримуватись всіх правил, з якими ми Вам пропонуємо ознайомитись в цій ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.

Не використовуйте веб-портал неналежним чином. Зокрема, не намагайтесь впливати або втручатись у його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс.

Використовуйте веб-портал тільки відповідно до норм законодавства, включаючи чинні нормативні акти. Якщо ви будете порушувати дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ і правила або якщо ми запідозримо Вас в цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до веб-порталу.

ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» може у будь-який час переглянути дану ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та поновити їх. Ви маєте зобов’язання стосовно цих змін та маєте відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ.

ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» не гарантує та не стверджує, що використання матеріалу, який надається на веб-порталі не зашкодить інтересам третіх осіб.

При роботі порталу нами використовуються файли cookie. З їх допомогою  можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш портал повторно, в цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Для зручності користування нашим порталом ми використовуємо функцію ремаркетингу. При роботі з цією функцією також використовуються файли cookie. Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie чи оповіщати про іх відправку.

За допомогою Google Analytics ми збираємо статистику про відвідування порталу, таку як сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформація, яка була завантажена, домени Інтернет-провайдерів та країни походження наших відвідувачів, а також адреси сайтів, що були відвідані до та після порталу, тощо. Тим не менш, жодна з цих дій не пов’язана з Вами особисто та вимірюється тільки у сукупності.

Веб-маяки - це невидимі файли, що знаходяться на сайтах, які Ви відвідуєте. У разі, якщо Ви відвідуєте сторінку порталу, що містить веб-маяк, вона звертається до Вашого комп’ютера для того, щоб визначити, між іншим, чи відвідували Ви раніше цю сторінку або чи бачили Ви раніше певну рекламу. Веб-маяки не фіксують Вашу електронну адресу чи будь-яку іншу особисту інформацію.

Використання цієї інформації допомагає нам робити портал максимально зручним та корисним для вас, підтримувати, захищати і розвивати сервіси нашого порталу.

Щоб використовувати більше можливостей веб-порталу avtobazar.ua, необхідно мати аккаунт на нашому веб-порталі, тобто зареєструватися на ньому. Ви можете створити аккаунт самі. При його створенні ми запитуємо у вас деякі ваші дані, наприклад: ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону та/або ін.. Згідно Закону України «Про захист персональних даних» персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Створюючи аккаунт на веб-порталі avtobazar.ua користувач надає згоду ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» та іншим уповноваженим ним особами на обробку своїх персональних та реєстраційних даних (будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем, з метою та в обсязі, встановленому чинним законодавством України та Положенням про захист персональних даних, зокрема, але не виключно: для отримання знижок і спец-пропозицій від веб-порталу AVTOBAZAR.UA та його офіційних партнерів, забезпечення реалізації розіграшів, цивільно-правових та господарсько-правових відносин, підготовки відповідно до вимог законодавства статистичної, адміністративної та іншої інформації з питань господарської діяльності суб’єкта підприємницької діяльності, проведення маркетингових досліджень, а також ведення податкового та бухгалтерського обліку, здійснення смс-розсилок . Наведена вище інформація також може передаватися третім особам, безпосередньо задіяним в обробці цих даних, а також в інших випадках прямо передбачених законодавством.

База персональних даних знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Золотоустівська, 50.

Цим ми повідомляємо, що при створенні аккаунту на нашому веб-порталі Ваші персональні данні включаються до бази персональних даних ТОВ «ДІМЕДІАГРУП». Створивши аккаунт та щоразу відвідуючи веб-портал AVTOBAZAR.UA Ви посвідчуєте, що отримали повідомлення про включення інформації про себе до бази персональних даних з метою та в обсязі, передбаченому чинним законодавством України та Положенням про захист персональних даних, та підтверджуєте те, що з правами наданими ст. 8  Закону України «Про захист персональних даних» ознайомлені, і про місцезнаходження бази персональних даних повідомлені.

При цьому необхідною і достатньою умовою відкликання дозволу на використання згоди на обробку персональних даних є відправка листа за адресою – 01135, м. Київ, вул. Золотоустівська, 50, з позначкою «ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ», або факсом – (044) 206-56-01 в довільній формі із зазначенням інформації про відмову від використання персональних даних та наступної інформації: ПІБ, адреса, рік народження, область, район, місто, вулиця/будинок/квартира, телефон.

Користувач, що реєструється та/або розміщує оголошення на даному порталі розуміє/надає згоду та повідомлений про те, що дані, які він надає можуть бути розміщенні у друкованих виданнях, телепрограмах, на сайтах партнерів ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» на розсуд ТОВ «ДІМЕДІАГРУП».

Крім того, реєструючись та/або розміщуючи оголошення на порталі користувач надає безумовну згоду на участь у акціях та спеціальних пропозиціях, що проводить ТОВ «ДІМЕДІАГРУП», або його партнери.

Ми надаємо Ваші дані також у випадку, коли добросовісно вважаємо, що отримати, використати, зберегти або розкрити таку інформацію необхідно з метою:

  • Виконати або дотриматись вимог чинного законодавства;
  • Виявити, припинити чи іншим чином попередити шахрайство, а також усунути технічні неполадки чи проблеми з безпекою;
  • Захистити права, власність чи безпеку ТОВ «ДІМЕДІАГРУП», наших користувачів чи суспільства в цілому, як це вимагається законодавством.

Ми маємо право надати будь-яку Вашу особисту інформацію на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою/рішенням суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу вимогу згідно з чинним законодавством України.

Безпека Вашої особистої інформації є дуже важливою для нас, і ми намагаємося захистити інформацію, яку отримуємо.

Реєструючись на веб-порталі, Ви погоджуєтесь періодично отримувати електронні повідомлення від адміністрації веб-порталу на вказану при реєстрації електронну адресу. Дані електронні повідомлення можуть стосуватись як веб-порталу, та/або вашої діяльності як користувача веб-порталу, так і інформації щодо нашого веб-порталу та/або наших партнерів/клієнтів, заходів що ними проводяться, акцій, знижок та ін.

Необхідною і достатньою умовою відмови від отримання розсилки є відправка листа за адресою – 01135, м. Київ, вул. Золотоустівська, 50, з позначкою «ВІДМОВА ВІД РОЗСИЛОК», або факсом – (044) 206-56-01, або за адресою електронної пошти support@avtobazar.ua в довільній формі із зазначенням інформації про відмову від отримання розсилок та наступної інформації: ПІБ, адреса, рік народження, область, район, місто, вулиця/будинок/квартира, телефон (для листів, надісланих поштою); ім'я, контактний номер телефону, зареєстрований e-mail на сайті (для електронних листів). При цьому ви втрачаєте можливість використання вказаних у розсилках привабливих пропозицій.

Усі посилання цього порталу створені виключно для Вашої зручності. Будь ласка, зверніть увагу, що якщо ви використовуєте посилання, ви залишаєте портал ТОВ «ДІМЕДІАГРУП». Це означає, що ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» не несе відповідальності за зміст сайту, на який веде певне посилання та не відповідає за пошкодження через відкриття та перегляд цього сайту або завантаження чи інше використання змісту. Якщо посилання з сайту третьої особи ведуть на даний портал, це не означає, що ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» підтверджує достовірність змісту сайтів третіх осіб чи те, що несе відповідальність за нього.

ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» не несе відповідальності за упущену вигоду або упущений прибуток, недоотриманий дохід, втрату даних, або любі інші збитки користувачів веб-порталу avtobazar.ua, якщо такі виникли при користуванні веб-порталу avtobazar.ua.

ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» не гарантує та не стверджує, що використання матеріалу, який надається на веб-порталі не зашкодить інтересам третіх осіб.

ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» вживає заходів, щоб інформація на даному порталі була достовірною. Проте ми не беремо на себе відповідальність та не гарантуємо, що надана інформація та дані є точними, об`єктивними та актуальними на момент перегляду.

Юридичні застереження та Умови використання матеріалів сайту avtobazar.ua

Сайт avtobazar.ua та матеріали, які розміщені на сайті avtobazar.ua, захищені правами інтелектуальної власності, у тому числі авторськими правами, правами на використання комерційних найменувань та торговельних марок, включаючи назву «АВТОБАЗАР» і логотип, та належать ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» або використовуються ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» згідно з ліцензією або за згодою власника таких прав. Матеріали, які захищені правами інтелектуальної власності, включають, але цим не обмежуються, дизайн, макетування, зовнішній вигляд, вид, графіку, фотографії, зображення, статті, розповіді та інші матеріали, які доступні на сайті avtobazar.ua.

Використання матеріалів сайту avtobazar.ua (далі - Сайт) допускається на вказаних нижче умовах.

  • Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздрукування сторінок Сайту для особистого, некомерційного використання, заборонене.
  • Копіювання інформації з Сайту може бути здійснено лише у некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах.
  • Заборонено поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» або третьої сторони, якщо ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» вважатиме це за необхідне. Користувач Сайту повинен дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали.
  • Скопійована інформація повинна містити посилання на Сайт як на джерело і повинна містити надпис: «Джерело: http://www.avtobazar.ua/». Розмір шрифту посилання не має бути менше шрифту тексту використовуваного матеріалу. Посилання обов'язкове незалежно від повного або часткового використання матеріалів.
  • Використання фотографій Сайту дозволяється за умови зазначення джерела avtobazar.ua. Якщо на фотографії присутнє ім'я фотографа (чи інша інформація про фотографа) та / або вотермарк Сайту, їхнє збереження при використанні фотографій обов'язкове.
  • Будь-яке використання матеріалів (у тому числі фотографій), в яких міститься посилання на агентства Iнтерфакс-Україна, Українськi Новини, УНIАН, Комсомольську правду в Україні, а також Reuters Associated Press та інші агентства, суворо заборонено.
  • «ДІМЕДІАГРУП» має право в будь-який час вносити зміни до цих умов. Зміни набувають чинності з моменту опублікування нової редакції умов на Сайті.
  • Порушення вищевказаних умов буде розцінюватися як порушення прав інтелектуальної власності та прав на інформацію, що захищаються законом. У таких випадках ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» залишає за собою право на захист в судовому порядку відповідно до законодавства України.

Авторські матеріали про автомобілі, тест-драйви являються точкою зору журналістів, не являються нормою і не повинні так тлумачитись.

Усі права на цей портал та його зміст належать ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» або використовуються ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» за згодою із правовласниками.

За достовірність інформації відображеної в оголошеннях відповідальність несе користувач, що розміщує оголошення, ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» не несе відповідальності за достовірність даної інформації. ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» не перевіряє чи являється розміщувач оголошення законним власником транспортного засобу (надалі - ТЗ), та/або іншого товару, за ким зареєстрований ТЗ як предмет оголошення, чи перебуває ТЗ на обліку ДАІ, чи іншого уповноваженого державного органу.

Інформація, яка знаходиться на даному порталі має інформаційний характер, направлений на пошук і підбір ТЗ. Умови переоформлення ТЗ, зміна ціни внаслідок торгу, умови передання ТЗ, момент переходу права власності оговорюються між продавцем та покупцем без будь-якої участі ТОВ «ДІМЕДІАГРУП».

Ми не несемо відповідальності за будь-які прямі та непрямі збитки, збитки понесені у зв’язку зі сплатою штрафних санкцій, чи будь-які збитки та витрати, що понесені внаслідок укладання правочину, інформація про об’єкт якого була розміщена на даному порталі.

Фактично, використання Вами порталу відбувається на Ваш власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані ТОВ «ДІМЕДІАГРУП», ані будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування порталу, не несе відповідальності за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які будь-коли завдавалися, та які були спричинені тим, що Ви мали доступ до цього порталу, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень та втрат.

ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» в жодному разі не буде причетне до жодної із сторін прямого, непрямого, навмисного, або ненавмисного нанесення збитків за будь-яке використання цього веб-порталу, або на будь-якому іншому взаємопов’язаному сайті включаючи, без обмеження, будь-яку втрати доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних у Вашій системі обробки інформації, навіть якщо ми були швидко проінформовані про можливість таких збитків.

ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» не несе відповідальність за якість рекламованих на порталі товарів та послуг.

При роботі з веб-порталом вам не надаються права інтелектуальної власністі ні на сам веб-портал, ні його зміст, ні на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів нашого веб-порталу.

Ми закликаємо батьків та опікунів звертати увагу на сайти, які відвідують їх діти.

ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» не несе відповідальності за наслідками правочинів, укладених з особами за межами їх цивільної дієздатності.

Будь-яке невиконання ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ  з боку ТОВ «ДІМЕДІАГРУП» не означатиме відмову від інших своїх прав.

Я погоджуюсь з ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та умовами користування сервісом, а також з переданням та обробкою моїх даних. Я підтверджую своє повноліття та відповідальність за розміщення об’яв.

Дякуємо за інтерес до порталу компанії ТОВ «ДІМЕДІАГРУП»!

X
Вход в Автобазар
Новый пользователь?

Зарегистрируйтесь


Войти с помощью:

Twitter Facebook Вконтакте Одноклассники Mail.ru
X