"Виннер-Мотор Спорт"

"Виннер-Мотор Спорт"

официальный дилер
Одесса, ул. Гастелло, 50 А
Пн-Пт: с 09:00 до 18:00
Сб: с 09:00  до 16:00
Вс: выходной
Тест-драйв
Trade-in
Перейти на сайт

Информация об автосалоне "Виннер-Мотор Спорт"

Відкриття першого дилерського центру Ford, компанії Віннер-Мотор Спорт в Одесі відбулося в 2003 році. Збудований та оформлений за стандартами Ford, автоцентр має салон для продажу автомобілів,який вміщує до 10 авто, і обладнану за сучасними вимогами сервісну станцію. Відтепер усі власники бренду Ford в Одеському регіоні отримають увесь спектр послуг з експлуатації та ремонту своїх авто на європейському рівні. В автоцентрі Віннер-Мотор Спорт кожен клієнт має змогу отримати найсвіжішу інформацію з авто світу, кваліфіковану консультацію фахівців і обрати для себе необхідну модель авто.

Після продажу авто компанія ТОВ «Віннер-Мотор Спорт» забезпечує її гарантійне та післягарантійне обслуговування і ремонт протягом усього часу експлуатації. На станції Віннер-Мотор Спорт за допомогою спеціалізованого фірмового обладнання може бути проведена повна електронна комп’ютерна діагностика авто, ремонт двигуна і ходової частини, заміна масла, заправка кондиціонера і інші послуги. Усі роботи здійснюються сертифікованими досвідченими механіками з чітким дотриманням вимог компанії-виробника.

Сервіс компанії «Віннер-Мотор Спорт» налічує 15 постів, включно з постами мийки, кузовних робіт та постами видачі автомобіля. Команда станції технічного обслуговування складається з більш ніж 50 спеціалістів, які завжди готові допомогти Вам усунути будь-які технічні несправності Вашого авто. В нашому автосалоні Ви можете постійно розраховувати на акційні знижки та спеціальні сезонні пропозиції.

Придбавши автомобіль у офіційного дилера Ford компанії «Віннер-Мотор Спорт», Ви автоматично стаєте учасником спеціальної програми Ford Assistance. І тепер, при нестачі пального, технічній несправності чи ДТП, недалеко від Вашого дому, чи в одній з 50 країн Європи ― Ford Assistance безкоштовно надасть термінову допомогу.

Компанія ТОВ «Віннер-Мотор Спорт» для зручності покупцям надає такі послуги:

· продаж автомобілів Ford та їх передпродажна підготовка;

· допомога в оформленні кредиту;

· послуги по страхуванню автомобілів Ford;

· лізинг на автомобілі Ford;

· тест-драйв представлених автомобілів Ford; ·

Спеціальні умови співпраці з корпоративними клієнтами; · гарантійне і післягарантійне обслуговування; · технічне обслуговування і ремонт автомобілів Ford; · спеціальна программа лояльності; · продаж аксесуарів і оригінальних запасних частин до автомобілів Ford. · мийка, хімчистка, шино монтаж та балансування колес. facebook.com/ford.od.ua

Популярные марки и модели
VW

PassatGolfJettaGolfTouaregTiguanTouran

Ford

FiestaEdgeKugaFocusFocusFusionEscape

BMW

X1X3X53 series

Mazda

6CX-9CX-5

Suzuki

VitaraSx4

Kia

SportageSorentoNiro

Mitsubishi

ASXOutlanderPajero Sport

Renault

DusterCapturMeganeSanderoLogan

Peugeot

2083083008

Skoda

RapidOctaviaKodiaqKaroq

Mercedes-Benz

SGLACLA

Toyota

CorollaCamryRAV 4




© 2024 Автобазар™– Купить новое авто или продать бу с пробегом в Украине

.
.